WERKWIJZE

WERKWIJZE

De werkwijze is als volgt. We beginnen altijd met een intakegesprek. Wanneer er een “klik” tussen ons is, volgt er een coachingstraject.

INTAKE 

Tijdens het intakegesprek (circa 45 minuten) maken we kennis met elkaar. Je vertelt wat er aan de hand is en waar je hulp bij wilt hebben. We vertalen dat naar een concrete “hulpvraag”. Deze hulpvraag is het uitgangspunt bij het coachingstraject. De intake is mede bedoeld om in te schatten of je voor je problemen bij CreaHeart Coaching Salland aan het goede adres bent en of er de belangrijke “klik” tussen ons is. Daarnaast wordt bekeken in welke vorm we verder bewegen.

COACHINGSTRAJECT

Een coachingstraject bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur inclusief een intakegesprek en een nazorgmoment. We gaan aan de slag met jouw hulpvraag. We werken vanuit de visie dat de beste oplossingen zich vanuit jezelf aandienen. Mijn rol is om dat proces te stimuleren en te begeleiden. We zetten stappen in het proces om tot de essentie van jouw hulpvraag te komen.

Mocht je behoefte hebben aan een enkelvoudige coaching sessie of meer sessies, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Werkwijze

DOORVERWIJZING

Mocht het zo zijn, dat jouw problematiek of onderdelen daarvan mijn deskundigheid te boven gaan (bijv. het verwerken van een ernstig jeugdtrauma), dan zal ik je verwijzen naar een therapeut die jou op dat gebied beter kan begeleiden.

CONTACT

Je kunt het contactformulier gebruiken om contact met CreaHeart Coaching Salland te zoeken. Je kunt natuurlijk ook bellen naar 06 – 27 427 694 of een e-mail sturen naar  creaheart.nl@gmail.com.