VOLWASSENEN

BIODANZA-ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN

CreaHeart verzorgt weekgroepen, biodanza-programma’s, dansdagen en een jaargroep voor volwassenen. Hieronder volgt een korte uiteenzetting over deze activiteiten.

WEKELIJKSE GROEPEN

De ontwikkelingen rondom het opstarten van biodanza weekgroepen voor volwassenen zijn in volle gang. We dansen op de vrijdagochtend met een wekelijkse biodanzagroep in de Bazuin in Zwolle. Op zaterdagochtend 19 maart 2022 starten we met een nieuwe wekelijkse biodanzagroep in ’t Langhuus in Wijhe.

Biodanza wekelijkse groepen voor volwassenen

Meer informatie voor de wekelijkse biodanzagroepen klik hier.

PROGRAMMA’S VOOR VOLWASSENEN

CreaHeart verzorgt programma’s met (meestal zo’n 5 tot 10) biodanza-workshops voor volwassenen. Elk programma staat in het teken van een speciaal thema. Je schrijft je in voor het gehele programma.

Biodanza programma's voor volwassenen

Meer informatie klik hier.

DANSDAGEN

CreaHeart verzorgt losse biodanzadagen in Zwolle. Deze vinden meestal op een zondag plaats. Ze beginnen om 11.00 uur en duren tot 17.00 uur. We dansen elke keer aan de hand van een bepaald thema. Er zijn twee biodanza workshops op een dansdag.

Biodanza dansdagen

Meer informatie klik hier.

JAARGROEP

CreaHeart verzorgt jaargroepen voor volwassenen. Deze jaargroepen vinden ongeveer maandelijks (in het weekend) plaats. Ze beginnen om 11.00 uur en duren tot 17.00 uur. We dansen elke keer aan de hand van een bepaald thema. Er zijn twee biodanza workshops op een dag.

Meer informatie klik hier.

CONTACT CREAHEART

Wilt je je aanmelden voor een weekgroep, dansdag en/of biodanza-programma? Stuur dan een mail naar creaheart.nl@gmail.com of je belt naar telefoonnummer 06 – 27 427 694

 

Biodanza beweegt je