VOLWASSENEN

BIODANZA-ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN

CreaHeart verzorgt weekgroepen, biodanza-programma’s, dansdagen en een jaargroep voor volwassenen. Hieronder volgt een korte uiteenzetting over deze activiteiten.

Volwassenen

WEKELIJKSE GROEPEN

De ontwikkelingen rondom het opstarten van biodanza weekgroepen voor volwassenen zijn in volle gang. We starten op vrijdagochtend 1 oktober 2021 met een wekelijkse biodanzagroep in Zwolle. Op een later moment zullen we met een wekelijkse biodanzagroep in Wijhe beginnen. Zoals het er nu uitziet op zaterdagochtend.

Meer informatie voor de wekelijkse biodanzagroepen klik hier.

PROGRAMMA’S VOOR VOLWASSENEN

CreaHeart verzorgt programma’s met (meestal zo’n 5 tot 10) biodanza-workshops voor volwassenen. Elk programma staat in het teken van een speciaal thema. Je schrijft je in voor het gehele programma.

Meer informatie klik hier.

DANSDAGEN

CreaHeart verzorgt losse biodanzadagen voor volwassenen in Raalte. Deze vinden meestal op een zondag plaats. Ze beginnen om 11.00 uur en duren tot 17.00 uur. We dansen elke keer aan de hand van een bepaald thema. Er zijn twee biodanza workshops op een dansdag.

Meer informatie klik hier.

JAARGROEP

CreaHeart verzorgt jaargroepen voor volwassenen. Deze jaargroepen vinden ongeveer maandelijks (in het weekend) plaats. Ze beginnen om 11.00 uur en duren tot 17.00 uur. We dansen elke keer aan de hand van een bepaald thema. Er zijn twee biodanza workshops op een dag.

Meer informatie klik hier.