VOLWASSENEN

BIODANZA-ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN

CreaHeart verzorgt weekgroepen, biodanza-programma’s, dansdagen en jaargroepen voor volwassenen.

Hieronder tref je een sfeerimpressie van biodanza tijdens het 15-jarig bestaan van de VBN in Ede aan. 

WEKELIJKSE GROEPEN

We dansen op de maandagmiddag met een wekelijkse biodanzagroep in het gebouw van de wijk- en speeltuinvereniging De Zwolsewijk in Deventer en op de vrijdagochtend met een wekelijkse biodanzagroep in de Bazuin in Zwolle.

Biodanza wekelijkse groepen voor volwassenen

Meer informatie voor de wekelijkse biodanzagroepen klik hier.

PROGRAMMA’S VOOR VOLWASSENEN

CreaHeart verzorgt programma’s met (meestal zo’n 5 tot 10) biodanza-workshops voor volwassenen. Elk programma staat in het teken van een speciaal thema. Je schrijft je in voor het gehele programma.

Biodanza programma's voor volwassenen

Meer informatie klik hier.

DANSDAGEN

CreaHeart verzorgt losse biodanzadagen in Zwolle. Deze vinden meestal in het weekend of op een feestdag plaats. Ze beginnen om 11.00 uur en duren tot 17.00 uur. We dansen elke keer aan de hand van een bepaald thema. Er zijn twee biodanza workshops op een dansdag.

Volwassenen

Meer informatie klik hier.

JAARGROEPEN

CreaHeart verzorgt jaargroepen voor volwassenen. Deze jaargroepen vinden op een zondag eens in de maand plaats. Ze beginnen om 11.00 uur en duren tot 17.00 uur. We dansen elke keer aan de hand van een bepaald thema. Er zijn twee biodanza workshops op een dag.

Volwassenen

Meer informatie klik hier.

CONTACT CREAHEART

Wilt je je aanmelden voor een weekgroep, dansdag en/of biodanza-programma? Stuur dan een mail naar creaheart.nl@gmail.com of je belt naar telefoonnummer 06 – 27 427 694

 

Biodanza beweegt je