VOLWASSENEN

BIODANZA-ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN

CreaHeart verzorgt biodanza-programma’s, dansdagen en een jaargroep voor volwassenen. Daarnaast is de ontwikkeling van een wekelijkse biodanza-groep in volle gang. Hieronder volgt een korte uiteenzetting over deze activiteiten.

Volwassenen

WEKELIJKSE GROEP

De ontwikkelingen rondom een biodanza weekgroep voor volwassenen zijn in volle gang. Het plan is om op vrijdagochtend 28 augustus 2020 te starten met een wekelijkse biodanzagroep in Zwolle. Of dit haalbaar is – gegeven de coronacrisis – zullen we nog moeten afwachten. Misschien dienen we noodgedwongen op een later moment te beginnen.

Meer informatie klik hier.

PROGRAMMA’S VOOR VOLWASSENEN

CreaHeart verzorgt programma’s met (meestal zo’n 5 tot 10) biodanza-workshops voor volwassenen. Elk programma staat in het teken van een speciaal thema. Je schrijft je in voor het gehele programma.

Meer informatie klik hier.

DANSDAGEN

CreaHeart verzorgt losse biodanzadagen voor volwassenen in Raalte. Deze vinden meestal op een zondag plaats. Ze beginnen om 11.00 uur en duren tot 17.00 uur. We dansen elke keer aan de hand van een bepaald thema. Er zijn twee biodanza workshops op een dansdag.

Meer informatie klik hier.

JAARGROEP

CreaHeart verzorgt jaargroepen voor volwassenen. Deze jaargroepen vinden ongeveer maandelijks (in het weekend) plaats. Ze beginnen om 11.00 uur en duren tot 17.00 uur. We dansen elke keer aan de hand van een bepaald thema. Er zijn twee biodanza workshops op een dag.

Meer informatie klik hier.