Weekgroepen

WEEKGROEPEN BIODANZA

We dansen momenteel met de weekgroep biodanza voor volwassenen op de vrijdagochtend in de Bazuin in Zwolle.

Voor meer informatie over deze biodanza weekgroep in Zwolle klik hier.

Ervaringen

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

” Bio Danza
Voor mij … ontdekken
Bewegen
Reflectie
Ontmoeten
Op blote voeten
Dichter bij mijzelf
En de liefde.”

Jan – 18 oktober 2022 (weekgroep Zwolle)

Weekgroepen Biodanza

Ruim een jaar doe ik nu aan biodanza. Ik merk dat me dat erg goed doet. Ik ervaar meer liefde en kalmte in mijn leven. Meer geduld om met lastige situaties om te gaan. Meer levensvreugde. Het leven vanuit mijn hart, komt met meer gemak. Daar ben ik heel blij mee en heel dankbaar voor.

Maaike – 14 oktober 2022 (weekgroep Zwolle)

Biodanza heeft mij veel gebracht. Het bracht mij vanuit mijn hoofd meer in mijn gevoel en mijn lijf. Heel bijzonder is ook de verbinding die ik vaak met anderen mag voelen, die ik vaak als contact op zielsniveau ervaar.

Frits – 10 oktober 2022 (weekgroep Wijhe/Zwolle)

Ervaringen

Toen er in het dorp waar ik woon een biodanzaklas werd aangekondigd, gaf ik me meteen op want ik hou erg van dansen. In het begin moest ik wennen aan sommige oefeningen waarbij je elkaar aankijkt en aanraakt. Dat is buiten mijn comfortzone. Maar doordat alles met respect gebeurde en er er ruimte was om afstand te nemen, ben ik naar de lessen blijven gaan en heeft juist deze aanpak veel voor me betekend. De groep ontwikkelt een sterk samen gevoel. Zonder dat er gepraat hoefde te worden ervaarde ik steun en herkenning. Marike is als instructrice zacht en gevoelig maar ook overtuigend. Ze legt alles goed uit en beleeft de oefeningen zelf ook mee. Er gebeurt bij de lessen bijna altijd iets vanbinnen waar ik weer mee verder kan.

Sylvia – 28 september 2022 (weekgroep Wijhe)

Weekgroepen

Biodanza is voor mij een weg van persoonlijke groei. Het doet mij ervaren wat een liefdevol leven is. Het leert mij afstemmen op andere mensen. Het leert mij verbinding te ervaren. Het laat mij mezelf zien in andere mensen. En ik zie andere mensen hoe ze echt zijn, zonder maskers. Het maakt mij meer een compleet mens, het maakt mij mezelf.

Bart – 25 april 2022 (weekgroep Zwolle)

Logo Biodanza beweegt je