Weekgroep Zwolle

START WEKELIJKSE BIODANZAGROEP ZWOLLE

Het plan is om in 2021 te starten met een weekgroep in Zwolle. Of dit haalbaar is – gegeven de coronacrisis – zullen we nog moeten afwachten. Misschien dienen we noodgedwongen op een later moment beginnen.

Iedere vrijdag- (of woensdag) ochtend wordt er dan een biodanza workshop door Marike Pruim in Zwolle gegeven. Mocht je enthousiast zijn en willen kennis maken met biodanza, dan kun je je opgeven door te mailen naar creaheart.nl@gmail.com of door te bellen naar 06 – 27 427 694.

Weekgroep Zwolle

Wij starten om 10.00 uur en de workshop duurt tot 12.00 uur. De thee en koffie staat vanaf 9.45 uur klaar.

LOCATIE WEEKGROEP

We dansen in de grote zaal van het gebouw ‘De Bazuin’ in Zwolle. Het is een zaal met een prettige sfeer en de zaal heeft een oppervlakte van 140 m2 (14 x 10 meter). Daarnaast beschikt het gebouw over een afzonderlijke ruimte waar we koffie en thee kunnen drinken. Er is ook parkeergelegenheid bij het gebouw aanwezig.

Locatie: ‘De Bazuin‘, Jupiterstraat 8a, 8022 RK Zwolle.

Weekgroep Zwolle

TARIEVEN

  • €8,00 proefles (kennismaken met biodanza)
  • €17,50 losse les
  • €140,00 10-lessenkaart (half jaar geldig)
  • Jaarabonnement (zie onder)

JAARABONNEMENT

Wij bieden naast de losse les en de 10-rittenkaart ook de mogelijkheid voor een jaarabonnement.

Dit houdt in, dat je maandelijks een termijnbedrag van €42,00 betaalt en wel gedurende 10 maanden (september t/m juni). In de zomervakantie wordt er namelijk geen les gegeven en hoeft er ook niet betaald te worden.

Als je het bedrag voor een jaar in één keer betaalt, dan krijg je nog eens 5% extra korting. Je betaalt dan € 399,00.

Het abonnement kan op elk moment ingaan. De opzegtermijn is 2 maanden.

Je betaalt het lesgeld maandelijks aan het begin van de les óf je maakt het bedrag vóór de eerste van de maand over op bankrekeningnummer NL09 RABO 0135 4868 74 ten name van M.H. Pruim te Raalte onder vermelding van: ‘biodanza Zwolle’ en je naam.

Logo Biodanza beweegt je