Weekgroep Zwolle

WEKELIJKSE BIODANZAGROEP ZWOLLE

Iedere vrijdagochtend danst weekgroep biodanza Zwolle van 10-12 uur in de Bazuin (Jupiterstraat 8a) in Zwolle. Er wordt dan een biodanza workshop door Marike Pruim gegeven. De weekgroep is bedoeld voor mensen die al enigszins bekend zijn met biodanza. Maar wil je kennismaken,  dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Mocht je enthousiast zijn en mee willen dansen, dan kun je je opgeven door te mailen naar creaheart.nl@gmail.com of door te bellen naar 06 – 27 427 694.

Weekgroep Zwolle

We starten om 10.00 uur en de workshop duurt tot 12.00 uur. De thee en koffie staat vanaf 9.45 uur klaar. Na afloop is er ook gelegenheid om je eigen broodje op te eten.

LOCATIE WEEKGROEP ZWOLLE

We dansen in de grote zaal van het gebouw ‘De Bazuin’  aan de Jupiterstraat 8a in Zwolle.

Gebouw Bazuin

Het is een zaal met een prettige sfeer en de zaal heeft een oppervlakte van 140 m²
(14 x 10 meter). 

Weekgroep Zwolle

Daarnaast beschikt het gebouw over een afzonderlijke ruimte waar we koffie en thee kunnen drinken.

Koffieruimte Bazuin

Er is ook parkeergelegenheid bij het gebouw aanwezig.

Locatie: ‘De Bazuin‘, Jupiterstraat 8a, 8022 RK Zwolle.

BIODANZA FLASHMOB op de Melkmarkt in ZWOLLE

ROUTE

Door op onderstaande plattegrond te klikken is te zien waar het gebouw ‘De Bazuin’ in Zwolle ligt. Op loopafstand zijn er bushaltes (zie kopje openbaar vervoer). Daarnaast ligt het gebouw ‘De Bazuin’ dichtbij snelweg A28.

Route Bazuin

DANSADVIES

 • Draag kleding waar je je prettig in voelt en waar je makkelijk in kan bewegen.
 • We dansen op blote voeten of op lichte schoentjes met zachte zool.
 • Neem zelf een flesje water mee om tussendoor te kunnen drinken.
 • Als je het snel koud hebt, neem dan iets warms mee om aan te trekken.
 • Het is belangrijk om je telefoon uit te zetten.
 • Je respecteert elkaar in de dans. Wanneer iemand wegkijkt of gesloten armen heeft, dan betekent dit een ‘nee’. Om aan te geven dat je klaar bent met samen dansen of je wilt bedanken voor de uitnodiging, dan vouw je je handen samen voor de borst. Kortom: het is belangrijk om je eigen grenzen in de gaten te houden en die van een ander te respecteren.

Biodanza is non-verbaal. De docent is de enige die praat tijdens de workshop. Door niet te praten kun je meer in je gevoel komen.

De workshop heeft een bepaalde opbouw: we beginnen vitaal en komen daarna meer in rust. Iedere oefening helpt je naar de volgende toe.  

Wanneer je voor het eerst kennis maakt met biodanza, is het fijn om een paar workshops mee te maken. Je kunt ervaren wat biodanza is en wat het voor je doet.

TARIEVEN WEEKGROEP ZWOLLE

 • €12,00 introductie (kennismaken met biodanza)
 • €30,00 3x kennismaken met biodanza (6 weken geldig)
 • €18,00 losse les
 • €130,00 10-lessenkaart (12 weken geldig)
 • €150,00 10-lessenkaart (half jaar geldig)
 • Jaarabonnement

JAARABONNEMENT WEEKGROEP BIODANZA ZWOLLE

Wij bieden naast de losse les en de 10-lessenkaart ook de mogelijkheid voor een jaarabonnement. Dit is nog voordeliger omdat we jaarlijks minstens 40 lessen draaien.

Je betaalt voor een jaarabonnement € 450,00.

Het abonnement kan op elk moment ingaan. 

Je maakt het bedrag over op bankrekeningnummer NL09 RABO 0135 4868 74 ten name van M.H. Pruim te Raalte onder vermelding van: ‘jaarabonnement biodanza Zwolle’ en je naam.

PARTICIPATIEFONDS

Tip voor mensen met een uitkering of een laag inkomen. Zij kunnen gebruik maken van het participatiefonds van de gemeente Zwolle. Meer informatie is de vinden op de website van de gemeente: https://www.zwolle.nl/werken-en-leren/regeling-voor-volwassenen/participatiefonds.

Logo Biodanza beweegt je