Dansdagen

DANSDAGEN

CreaHeart verzorgt losse dans- en verdiepingsdagen in biodanza voor volwassenen in Zwolle. Deze vinden meestal in het weekend of op een feestdag plaats. Ze beginnen meestal om 11.00 uur en duren tot 17.00 uur. We dansen elke keer aan de hand van een bepaald thema. Er worden twee biodanza workshops op een dansdag gegeven.

Dansdagen

KERSTDANSDAG ‘FEEST VAN HET LICHT’

Kerstdansdag ‘Feest van het Licht’ wordt op dinsdag 26 december 2023 (tweede Kerstdag) gegeven. Voor meer informatie klik hier.

Feest van het Licht

VERDIEPINGSDAG ‘COMMUNICEREN MET ENGELEN’

Verdiepingsdag ‘Communiceren met Engelen’ wordt op zaterdag 6 januari 2024 (Driekoningen) gegeven. Voor meer informatie klik hier.

Communiceren met Engelen

VERDIEPINGSDAG ‘ DE STEM VAN JE HART’

Verdiepingsdag ‘de Stem van je Hart’ wordt op maandag 1 april 2024 (tweede Paasdag) gegeven. Voor meer informatie klik hier.

de Stem van mijn Hart

DANSADVIES

  • Draag kleding waar je je prettig in voelt en waar je makkelijk in kan bewegen.
  • We dansen op blote voeten of op lichte schoentjes met zachte zool.
  • Neem zelf een flesje water mee om tussendoor te kunnen drinken.
  • Als je het snel koud hebt, neem dan iets warms mee om aan te trekken.

Biodanza is non-verbaal. De docent is de enige die praat tijdens de workshop. Door niet te praten kun je meer in je gevoel komen.

De workshop heeft een bepaalde opbouw: we beginnen vitaal en komen daarna meer in rust. Iedere oefening helpt je naar de volgende toe. Belangrijk is om je eigen grenzen in de gaten te houden en die van een ander te respecteren.

Logo Biodanza beweegt je