COACHING

COACHING IN LIFE EVENTS

CreaHeart Coaching Salland heeft een praktijk op het gebied van Coaching in Life Events. Zij verleent hulp en ondersteuning op belangrijke momenten in je leven waarbij je uit balans raakt. Je leven komt letterlijk tot stilstand. Het zijn vaak momenten van bezinning en een enorme kans van bewustwording en persoonlijke groei. Vaak ervaar je in het moment dit als geheel anders. Je voelt je vaak ellendig en hulpeloos. Je weet niet meer hoe je verder wilt met jouw leven.

Coaching bij Life Events

LEVENSGEBEURTENISSEN

De volgende levensgebeurtenissen zijn een voorbeeld waar je aan kunt denken:

  • Stress en burn-out
  • Rouw en verlies
  • Tijdens en na een scheiding
  • Zingeving van het leven

Het is belangrijk om de relatie met het leven zelf terug te vinden. Met de mensen om je heen en vooral: de relatie met jezelf. Het is immers moeilijk om écht van anderen te houden als je niet van jezelf houdt … Belangrijk is om bij de essentie van het leven te komen zodat jouw leven weer de kwaliteit kan krijgen die het verdient.

Als één of meer van bovenstaande situaties op jou van toepassing zijn, of als je in een soortgelijke situatie zit, dan kan CreaHeart mogelijk iets voor je betekenen.

WAT IS COACHING

Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces, dat bijdraagt aan een betere verbinding met het gevoel, positievere denkpatronen en effectiever gedrag door: bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en onderzoeken, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.

CONTACT

Je kunt het contactformulier gebruiken om contact met CreaHeart te zoeken.

Je kunt natuurlijk ook bellen naar 06 – 27 427 694 of een e-mail sturen naar: creaheart.nl@gmail.com.