BIODANZA

CREAHEART BIODANZA

CreaHeart verzorgt biodanza workshops voor volwassenen en ook voor speciale doelgroepen. Deze speciale doelgroepen zijn kinderen, mensen met een verstandelijke en/of visuele beperking en ouderen.

De workshops worden verzorgd door Marike Pruim. Zij is biodanza docent en aangesloten bij de Biodanzaschool Midden Nederland en de koepelorganisatie VBN.

CreaHeart

Biodanza is bewegen op muziek en plezier maken. Je danst liefdevol vanuit je gevoel waardoor je leven meer gaat stromen. Het is een mooie manier om in verbinding te komen met jezelf, met de ander en met de groep.

Tevens draagt CreaHeart het project Hand-in-Hand een warm hart toe. In dit project vindt er een verbinding tussen ouderen en kinderen plaats door middel van dans, muziek en plezier.

In 2020 is het project genomineerd voor de Amateo Award. Dit betreft een Europese prijs voor de beste buitengewone kunstpresentatie door en voor groepen. 

BIODANZA VOOR VOLWASSENEN

CreaHeart biedt weekgroepen, biodanza-programma’s, dansdagen en een jaargroep voor volwassenen aan. Er wordt gedanst in de grote zaal van de Bazuin in Zwolle.

In het najaar 2022 wordt gestart met de jaargroep ‘De weg naar het Licht‘. Op acht zondagen in 2022-2023 gaan we met elkaar dansend vanuit ons hart op weg.

BIODANZA VOOR SPECIALE DOELGROEPEN

CreaHeart verzorgt biodanza-workshops voor kinderen, voor mensen met een verstandelijke en/of visuele beperking en voor ouderen, ook in het bijzonder voor mensen met de ziekte dementie. In coronatijd is er speciaal voor ouderen stoelbiodanza ontwikkeld zodat er coronaproof vanuit de stoel gedanst kon worden.

Het is mogelijk om als onderwijs- en/of zorginstelling een vrijblijvende biodanza introductie workshop aan te vragen. Zo krijgen deze doelgroepen de kans om kennis hiermee te maken. Een introductie workshop duurt ongeveer een uur. Achteraf vindt er een evaluatie plaats en kijken wij welk vervolg we aan biodanza binnen die instelling geven.

REGIO SALLAND: DEVENTER – ZWOLLE – RAALTE – ALMELO

CreaHeart is gevestigd in Raalte en is in principe werkzaam in de regio Salland. Dit omvat het gebied tussen Deventer, Zwolle en Almelo. Desgewenst verzorgt zij ook activiteiten buiten deze regio.

CONTACT CREAHEART

Wilt u zich aanmelden voor een weekgroep, dansdag en/of biodanza-programma? Of wilt u als onderwijs- en/of zorginstelling een afspraak maken voor een gratis vrijblijvende introductie workshop? Stuur dan een mail naar creaheart.nl@gmail.com met uw gegevens en/of wensen. Of u belt naar telefoonnummer 06 – 27 427 694.

 

Logo biodanza beweegt je