BIODANZA

CREAHEART BIODANZA

Biodanza is niet zomaar een dans, het is een reis naar de diepste lagen van ons wezen, waar we verbinding maken met onszelf, met elkaar en met de wereld om ons heen. In de warme omhelzing van de muziek en de beweging vinden we een plek waar we vrij zijn om te zijn wie we werkelijk zijn, zonder oordeel of beperkingen. Hier mogen we onze emoties laten stromen, onze lichamen laten bewegen en onze zielen laten zingen.

Biodanza

Samen creëren we een ruimte van liefde, waarin we onze kwetsbaarheid durven tonen en onze kracht durven delen. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze magische reis, waarin elke stap een viering is van het leven zelf.

Laten we samen dansen, lachen, huilen en groeien. Laten we de vreugde van biodanza verspreiden en de wereld een beetje mooier maken.

Kortom: “Dans is een reis naar binnen, naar de diepste lagen van ons wezen, waar we de waarheid van wie we werkelijk zijn vinden.”

Wij verzorgen prachtige biodanza workshops voor volwassenen en ook voor speciale doelgroepen (kinderen, mensen met een verstandelijke en/of visuele beperking en ouderen). Marike Pruim verzorgt de biodanza workshops en Frits Feldbrugge assisteert haar bij de biodanza activiteiten.

Marike en Frits

Marike is als biodanza docent opgeleid bij de Biodanzaschool Midden Nederland en aangesloten bij de koepelorganisatie VBN. Zowel Marike als Frits dragen zorg voor het welbevinden, de sfeer, de rust en de veiligheid binnen een biodanza groep.

Daarnaast dragen wij het project Hand-in-Hand een warm hart toe. In dit project vindt er een verbinding tussen ouderen met de ziekte dementie en kinderen plaats door middel van dans, muziek en plezier.

In 2020 is het project genomineerd voor de Amateo Award. Dit betreft een Europese prijs voor de beste buitengewone kunstpresentatie door en voor groepen. 

BIODANZA VOOR VOLWASSENEN

Wij bieden een weekgroep biodanza in Zwolle aan. Daarnaast zijn er ook biodanza-programma’s, dansdagen en jaargroepen voor volwassenen. 

Biodanza

BIODANZA VOOR SPECIALE DOELGROEPEN

Wij verzorgen ook biodanza-workshops voor kinderen, voor mensen met een verstandelijke en/of visuele beperking en voor ouderen, ook in het bijzonder voor mensen met de ziekte dementie. In coronatijd is er speciaal voor ouderen stoelbiodanza ontwikkeld zodat er coronaproof vanuit de stoel gedanst kon worden.

Het is mogelijk om als onderwijs- en/of zorginstelling een vrijblijvende biodanza introductie workshop aan te vragen. Zo krijgen deze doelgroepen de kans om kennis hiermee te maken. Een introductie workshop duurt ongeveer een uur. Achteraf vindt er een evaluatie plaats en kijken wij welk vervolg we aan biodanza binnen de instelling kunnen geven.

REGIO SALLAND: DEVENTER – ZWOLLE – RAALTE – ALMELO

Wij zijn gevestigd in Raalte en zijn in principe werkzaam in de regio Salland. Dit omvat het gebied tussen Deventer, Zwolle en Almelo. Desgewenst verzorgen wij ook activiteiten buiten deze regio.

CreaHeart

CONTACT CREAHEART

Wilt je je aanmelden voor een weekgroep, dansdag en/of biodanza-programma? Of wil je als onderwijs- en/of zorginstelling een afspraak maken voor een gratis vrijblijvende introductie workshop? Stuur dan een mail naar creaheart.nl@gmail.com met je gegevens en/of wensen. Of je belt naar telefoonnummer 06 – 27 427 694.

Logo biodanza beweegt je