BIODANZA

CREAHEART BIODANZA

CreaHeart verzorgt biodanza workshops voor volwassenen en ook voor speciale doelgroepen. Deze speciale doelgroepen zijn kinderen, mensen met een verstandelijke en/of visuele beperking en ouderen.

De workshops worden verzorgd door Marike Pruim. Zij is als biodanza docent opgeleid bij de Biodanzaschool Midden Nederland en aangesloten bij de koepelorganisatie VBN. Frits Feldbrugge assisteert haar bij de biodanza activiteiten. Zowel Marike als Frits dragen zorg voor het welbevinden, de sfeer, de rust en de veiligheid binnen een groep.

Marike en Frits

Biodanza is bewegen op muziek en plezier maken. Je danst liefdevol vanuit je gevoel waardoor je leven meer gaat stromen. Het is een mooie manier om in verbinding te komen met jezelf, met de ander en met de groep.

Biodanza

Tevens draagt CreaHeart het project Hand-in-Hand een warm hart toe. In dit project vindt er een verbinding tussen ouderen en kinderen plaats door middel van dans, muziek en plezier.

In 2020 is het project genomineerd voor de Amateo Award. Dit betreft een Europese prijs voor de beste buitengewone kunstpresentatie door en voor groepen. 

BIODANZA VOOR VOLWASSENEN

CreaHeart biedt een weekgroep biodanza in Deventer en Zwolle aan. Daarnaast zijn er biodanza-programma’s, dansdagen en jaargroepen voor volwassenen. 

Biodanza

BIODANZA VOOR SPECIALE DOELGROEPEN

CreaHeart verzorgt biodanza-workshops voor kinderen, voor mensen met een verstandelijke en/of visuele beperking en voor ouderen, ook in het bijzonder voor mensen met de ziekte dementie. In coronatijd is er speciaal voor ouderen stoelbiodanza ontwikkeld zodat er coronaproof vanuit de stoel gedanst kon worden.

Het is mogelijk om als onderwijs- en/of zorginstelling een vrijblijvende biodanza introductie workshop aan te vragen. Zo krijgen deze doelgroepen de kans om kennis hiermee te maken. Een introductie workshop duurt ongeveer een uur. Achteraf vindt er een evaluatie plaats en kijken wij welk vervolg we aan biodanza binnen de instelling kunnen geven.

REGIO SALLAND: DEVENTER – ZWOLLE – RAALTE – ALMELO

CreaHeart is gevestigd in Raalte en is in principe werkzaam in de regio Salland. Dit omvat het gebied tussen Deventer, Zwolle en Almelo. Desgewenst verzorgt zij ook activiteiten buiten deze regio.

CreaHeart

CONTACT CREAHEART

Wilt je je aanmelden voor een weekgroep, dansdag en/of biodanza-programma? Of wil je als onderwijs- en/of zorginstelling een afspraak maken voor een gratis vrijblijvende introductie workshop? Stuur dan een mail naar creaheart.nl@gmail.com met je gegevens en/of wensen. Of je belt naar telefoonnummer 06 – 27 427 694.

 

Logo biodanza beweegt je