Apapacho

VERDIEPINGSDAG ‘APAPACHO’

In 2025 organiseren wij een bijzondere verdiepingsdag met het thema ‘Apapacho’.

Apapacho

Apapacho is één van de mooiste woorden ter wereld, vanwege de betekenis die het in de afgelopen jaren heeft gekregen. Een apapacho is meer dan een omhelzing gekoppeld aan een mooi moment. Het is eerder een medeplichtigheid aan, een emotionele ontmoeting, iets dat verder gaat dan een liefdevol contact.

Het is een streling van de ziel met pure emotie. Het emotionele naakt blijkt de meest intieme ontmoeting tussen twee mensen te zijn en niet het seksuele.

Apapacho

Deze uitwisseling vindt alleen plaats als angst wordt overwonnen en we onszelf bekend maken aan de ander zoals we zijn.

Een apapacho begint bij jezelf, het vermogen om jezelf te omhelzen, om jouw emoties in te zetten om te blijven groeien, leren en evolueren samen met jouw ervaringen. Thuis te komen bij jezelf in wie jij bent. Luisteren naar, contact leggen met en het begrijpen van jouw emotionele bagage. Dit vereist zelfreflectie van jouw angsten, conflicten, onzekerheden, prestaties en wijsheid.

Het is gebaseerd op authenticiteit waarbij we genieten van de genegenheid van de mensen die van ons houden. Het kent een kracht van eerlijke eenvoud en natuurlijkheid.

Apapacho

PRAKTISCHE INFO

Er worden die dag twee workshops aangeboden. In de eerste workshop sta jij centraal. In wie jij bent! Dat jij er mag zijn met alles wat er is. Na de lunch volgt de tweede workshop. In deze workshop ligt de nadruk op het zien. Zien doe je vanuit je hart. Het liefdevol zien van jezelf, de ander en het leven.

Tijdens het dansen is afstemming belangrijk. Afstemming met jezelf, met je eigen gevoelens en behoeften en afstemming met de andere deelnemers. Op deze manier ga je niet over elkaars grenzen heen en is er een veilige liefdevolle manier van met elkaar omgaan mogelijk.

De dag begint om 11.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. De deur is open vanaf 10.30 uur.

Je neemt je eigen lunchpakket mee en wij zorgen voor thee, koffie, met wat lekkers erbij.

AANMELDEN VERDIEPINGSDAG ‘APAPACHO’

De verdiepingsdag kost € 65. Het is slechts € 60 bij aanmelding en betaling vóór xxx 2025. Je meldt je aan via de mail en door het bedrag over te maken op; NL09 RABO 0135 4868 74 t.n.v. M.H. Pruim onder vermelding van: ‘verdiepingsdag Apapacho‘ en je naam. Je aanmelding is definitief na ontvangst van betaling.

Bij annulering van de verdiepingsdag zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Apapacho

VRAGEN

Heb je nog vragen? Mail naar creaheart.nl@gmail.com of bel naar 06 – 27 427 694.

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijks leven verrijken.

Biodanza is bewegen op muziek, elkaar ontmoeten en plezier maken. Je danst liefdevol vanuit je gevoel waardoor het in jouw leven meer gaat stromen. Het is een mooie manier om in verbinding te komen met jezelf en de ander en met het leven. Biodanza maakt de energie van liefde weer in de mensen wakker.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Volgt nog.

Datum: 2025.

Tijd: 11.00 – 17.00 uur (de deur is open vanaf 10.30 uur)

Biodanza beweegt je!