Buurtcentra

WORKSHOPS BUURTCENTRA

CreaHeart biedt buurtcentra biodanza-workshops aan. De duur van de workshop is afhankelijk van de doelgroep. Meestal duurt een workshop voor kinderen en (kwetsbare) ouderen een uur. De duur van een workshop voor volwassenen is langer en kan anderhalf tot twee uur duren. Binnen een workshop bewegen we op muziek. We genieten van elkaar in de dans.

De kracht van biodanza ligt echter in het ontmoeten en het maken van verbinding met jezelf, de ander en het grotere geheel. Dit is heel bijzonder en ontroerend om zelf te mogen ervaren. Na enige tijd van het doen van biodanza neemt een ieder deze zachtheid en warmte mee in zijn of haar dagelijks leven en gaat dit ook meer uitstralen. Dat is wat biodanza allemaal met mensen doet.

Buurtcentra

KWETSBARE GROEPEN

CreaHeart is binnen biodanza gespecialiseerd in kwetsbare groepen en draagt hen een warm hart toe. Zij heeft ook het project Hand-in-Hand in de wereld gezet waarbij er integratie tussen kinderen en ouderen plaatsvindt.

KOSTEN

€ 10 per losse les voor een persoon, of een kaart van 10 keer voor € 75 (dan is het € 7,50 per keer). Dit kun je contant betalen als je er bent of (alvast) overmaken op: NL 09 RABO 0135 4868 74 t.n.v. M.H. Pruim onder vermelding van biodanza, naam van het buurtcentrum en je eigen naam.