SPECIALE DOELGROEPEN

BIODANZA VOOR SPECIALE DOELGROEPEN

CreaHeart verzorgt biodanza workshops voor speciale doelgroepen. Dit betreft kinderen, mensen met een verstandelijke en/of visuele beperking en ouderen, ook ouderen met de ziekte dementie.

Biodanza voor Speciale Doelgroepen

Wetenschappelijk is bewezen dat muziek, beweging en contact enorme positieve effecten heeft op deze speciale doelgroepen.

KINDEREN

Kinderbiodanza is voor onderwijsinstellingen waardevol omdat het onderlinge contact tussen kinderen versterkt wordt. Tevens versterkt kinderbiodanza de ouder-kind band door samen met hen te dansen.

Meer informatie.

MENSEN MET BEPERKINGEN ÉN TALENTEN

CreaHeart verzorgt biodanza workshops voor mensen met beperkingen én talenten. In het bijzonder voor mensen die in een zorginstelling en/of op locatie wonen.

Meer informatie.

Biodanza Overkempe

OUDEREN

Biodanza voorkomt achteruitgang. Het herstelt functies die minder worden. Deze komen opnieuw tot leven. Ook zorgt het proces van zelfregulering voor een betere gezondheid. Zowel fysiek als mentaal. Tenslotte herstelt het zelfbeeld wat weer een gevoel van waardigheid geeft.

Biodanza biedt een volledige beleving op lichamelijk niveau. Het bestaat uit oefeningen en dansen die verrijken. Het versterkt en verdiept de menselijke dimensies.

Meer informatie.

GRATIS BIODANZA INTRODUCTIE WORKSHOP

Het is mogelijk om als onderwijs- of zorginstelling een vrijblijvende biodanza introductie workshop aan te vragen. Op deze manier krijgen deze doelgroepen de kans om kennis met biodanza te maken. Een introductie workshop duurt ongeveer een uur. Achteraf wordt er geëvalueerd en gekeken of welk vervolg aan biodanza binnen de instelling gegeven kan worden.

Geïnteresseerd?

Mail naar creaheart.nl@gmail.com of bel naar 06 – 27 427 694

Logo Biodanza beweegt je