ORGANISATIES

BASICMOVE

Een gezonde en vitale organisatie is erg belangrijk. Het is cruciaal om de mensen binnen een organisatie fit, energiek en gezond te houden. Essentieel daarbij is een goede sfeer waarbinnen iedereen zich veilig en gewaardeerd voelt. BasicMove is een buitengewoon krachtig middel om dit te bereiken.

BasicMove

Het komt vaak voor dat er binnen organisaties over teamverband en teambuilding wordt gesproken en dat men hieraan willen werken. Na verloop van tijd zijn er vaak weinig effectieve resultaten. Wat natuurlijk heel jammer is.

EFFECTIEVE RESULTATEN BASICMOVE

BasicMove komt echter tot zeer effectieve resultaten:

  • Groepsintegratie.
  • Verbetering van interpersoonlijke relaties.
  • Preventie van vermoeidheid en stress.
  • Meer flexibiliteit bij veranderingen.
  • Ontplooien van creatief potentieel.
  • Versterking van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.
  • Stimulering van moed en zelfvertrouwen.
  • Veiligheid op het werk.
  • Werken in teamverband en teambuilding.
BasicMove

VIDEO

De volgende video’s laten zien wat voor een effect BasicMove op een bouwplaats heeft. Dit bedrijf heeft zich ten doel gesteld om de veiligheid van de werknemers te willen waarborgen. Toen er werd begonnen waren er nog 17% ongelukken en nu maar slechts 1,9%.

Biodanza – Rodrigo Cisternas Rebolledo | Facebook

ROL VAN BASICMOVE

BasicMove is een systeem dat gezondheid, integratie, creativiteit en persoonlijke groei bevordert. Het heeft onder andere een weldadige invloed op afstemming, communicatie, elkaar meer begrijpen en accepteren, op beter samenwerken, empathie te voelen. Allemaal prachtige kwaliteiten die op de werkvloer van groot belang zijn.

MAATWERK

Workshops voor organisaties zijn vrijwel altijd maatwerk. Ze zijn niet alleen gericht op vitaliteit, solidariteit en afstemming, maar er is ook ruimte voor zachtheid en kwetsbaarheid. Er zijn speciale workshops voor (grote) groepen binnen organisaties.

De thema’s zijn vooraf bepaald met de organisatie en kunnen bijvoorbeeld gaan over ‘omgaan met grenzen’, ‘richting en balans’, ‘positieve gezondheid’, ‘vitaal bewegen’ of ‘inspirerend verbinden’.

ORIËNTEREND GESPREK

Voorafgaand is een oriënterend en vrijblijvend gesprek met uw organisatie mogelijk. Tijdens dit gesprek worden doel en thema geformuleerd. Hierna wordt een programma op maat gemaakt. Samenwerking met interne of externe coaches is mogelijk.

CONTACT

Wil uw organisatie een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Stuur een mail naar creaheart.nl@gmail.com met uw gegevens en/of wensen. Of u belt naar telefoonnummer 06 – 27 427 694.

BASICMOVE BEWEEGT JE!