Bron van Licht

JAARGROEP ‘BRON VAN LICHT’

Namasté :
Het licht in mij
groet het licht in jou!

‘Bron van Licht’ is het thema van de biodanza jaargroep van CreaHeart. We komen op tien zondagen in 2022-2023 samen. Stap voor stap gaan we met elkaar op weg. Voorwaarde voor deelname aan deze jaargroep is wel dat je enige biodanza ervaring hebt.

We beginnen om 11.00 uur ’s ochtends en we eindigen om 17.00 uur. Er worden telkens twee workshops op een zondag gegeven.

Bron van het Leven

PROGRAMMA JAARGROEP ‘BRON VAN LICHT’

We dansen binnen de jaargroep ‘Bron van Licht’ vanuit ons hart. Ten eerste bewegen we vanuit het denken naar onze emoties en gevoelens. Vervolgens ervaar je in de dans jouw blijheid, jouw boosheid, jouw verdriet en jouw angst. Ook ervaar je jouw belemmeringen. Hierdoor kom je bewuster in het leven te staan. Eveneens omarm je liefdevol je eigen lichaam. Al met al ontstaat er meer waardering voor jezelf en ervaar je wie je werkelijk bent.

Bron van het Leven

Vanuit dit nieuwe perspectief ga jij liefdevol de ander zien. Daardoor ga je de ander op een dieper zielsniveau in de dans ontmoeten en liefdevol omarmen. Gevolgd door het dansen vanuit jouw bron met je eigen verlangens en de daarbij behorende angst om die weg in te slaan. Deze angst treed je met open vizier tegemoet. Vanuit deze kracht maak jij jouw keuzes, bewaak jij jouw grenzen en dans je jouw weg. Tot slot dans je ten volle het leven en de dankbaarheid daarvoor.

POT LUCK

Je neemt wat lekkers mee voor de lunch, om samen te delen. Dat kan bijvoorbeeld een lekkere salade of een hartige taart zijn. Verder is het handig om een eigen bord, bestek, beker mee te nemen en een plastic zak, waar je na afloop de afwas weer in mee kunt nemen. Wij zorgen de hele dag voor thee, koffie met wat lekkers erbij.

LOCATIE JAARGROEP

We dansen in de zaal van het Muziekgebouw De Klanken in Raalte. Het gebouw ligt aan de Zwolsestraat 71 in Raalte (vlakbij het station). 

Muziekgebouw De Klanken

Het is een mooie intieme zaal met daglicht en een fijne sfeer. Er is vlakbij het gebouw parkeergelegenheid.

Zaal de Klanken

BIODANZA

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijks leven verrijken.

Jaargroep

TARIEF JAARGROEP

De jaargroep kost €595. Het is slechts € 525 bij aanmelding en betaling vóór 15 augustus 2022. Je meldt je aan via de mail creaheart.nl@gmail.com én door het bedrag over te maken op: NL 09 RABO 0135 4868 74 t.n.v. M.H. Pruim onder vermelding van “Jaargroep 2022-2023” en je naam. Je aanmelding is definitief na ontvangst van betaling. 

Bij annulering van het programma zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Plaats: Muziekgebouw De Klanken, Zwolsestraat 72, 8101 AE Raalte.

Data: zondag 11 september 2022, zondag 2 oktober 2022, zondag 13 november 2022, zondag 11 december 2022, zondag 8 januari 2023, zondag 5 februari 2023, zondag 5 maart 2023, zondag 2 april 2023, zondag 7 mei 2023 en zondag 4 juni 2023.

Tijd: 11.00 – 17.00 uur ( de deur is open vanaf 10.30 uur).

Logo Biodanza beweegt je