Weekgroep Wijhe

WEKELIJKSE BIODANZAGROEP WIJHE

Iedere zaterdagochtend dansen we van 10-12 uur in ’t Langhuus in Wijhe. Wijhe ligt tussen Deventer en Zwolle aan de IJssel en de danslocatie ligt vlakbij het station.

Weekgroep Wijhe

Er wordt dan een biodanza workshop door Marike Pruim gegeven. De weekgroep is bedoeld voor mensen die al enigszins bekend zijn met biodanza. Maar wil je kennismaken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Mocht je enthousiast zijn en mee willen dansen, dan kun je opgeven door te mailen naar creaheart.nl@gmail.com of door te bellen naar 06 – 27 427 694.

De weekgroep Wijhe start om 10.00 uur en de workshop duurt tot 12.00 uur. De deur is vanaf 9.45 uur geopend. Na afloop bestaat er de mogelijkheid om thee en koffie te drinken. Hiervoor wordt door ’t Langhuus een geringe vergoeding gevraagd (dat hoort bij de huurvoorwaarden). Dit bedraagt € 1,20 voor een kopje thee of koffie. Etenswaren mag je gewoon meenemen en daar hoeft niet voor betaald te worden.

LOCATIE WEEKGROEP WIJHE

We dansen in de grote zaal van het gebouw ’t Langhuus in Wijhe. Het is een zaal met een prettige sfeer en de zaal heeft een oppervlakte van 165 m2.

Danszaal 't Langhuus'

BEREIKBAARHEID

Het gebouw ’t Langhuus is goed per auto te bereiken. Het ligt aan de winkelstraat (Langstraat) waar beperkt kort geparkeerd mag worden. Op loopafstand is er voldoende parkeerruimte. Zie de bijgevoegde kaart voor de parkeerplaatsen.

Weekgroep biodanza Wijhe

Via de trein is Wijhe ook goed bereikbaar. Het station is op een loopafstand van 5 min. De bus, lijn 161, stopt op 200 meter van het ’t Langhuus.

Locatie: ’t Langhuus, Langstraat 29, 8131 BA Wijhe.

Weekgroep Wijhe

DANSADVIES

  • Draag kleding waar je je prettig in voelt en waar je makkelijk in kan bewegen.
  • We dansen op blote voeten of op lichte schoentjes met zachte zool.
  • Neem zelf een flesje water mee om tussendoor te kunnen drinken.
  • Als je het snel koud hebt, neem dan iets warms mee om aan te trekken.

Biodanza is non-verbaal. De docent is de enige die praat tijdens de workshop. Door niet te praten kun je meer in je gevoel komen.

De workshop heeft een bepaalde opbouw: we beginnen vitaal en komen daarna meer in rust. Iedere oefening helpt je naar de volgende toe. Belangrijk is om je eigen grenzen in de gaten te houden en die van een ander te respecteren.

Wanneer je voor het eerst kennis maakt met biodanza, is het fijn om een paar workshops mee te maken. Je kunt ervaren wat biodanza is en wat het voor je doet.

TARIEVEN

  • €10,00 introductie (kennismaken met biodanza)
  • €17,50 losse les
  • €120,00 10-lessenkaart (12 weken geldig, in alle weekgroepen te gebruiken)
  • €140,00 10-lessenkaart (half jaar geldig, in alle weekgroepen te gebruiken)
  • Jaarabonnement (zie hieronder en het abonnement is onbeperkt geldig in alle weekgroepen)

JAARABONNEMENT WEEKGROEP WIJHE

Wij bieden naast de losse les en de 10-lessenkaart ook de mogelijkheid voor een jaarabonnement. Dit is nog voordeliger omdat we jaarlijks minstens 40 lessen draaien.

Je betaalt voor een jaarabonnement € 450,00.

Het abonnement kan op elk moment ingaan.

Je maakt het bedrag over op bankrekeningnummer NL09 RABO 0135 4868 74 ten name van M.H. Pruim te Raalte onder vermelding van: ‘jaarabonnement biodanza Wijhe’ en je naam.

Weekgroep Wijhe