Weekgroep Wijhe

WEKELIJKSE BIODANZAGROEP WIJHE

We starten op zaterdagochtend 8 januari 2022 met een weekgroep biodanza in ’t Langhuus in Wijhe. Wijhe ligt tussen Deventer en Zwolle aan de IJssel en de danslocatie ligt vlakbij het station.

Weekgroep Wijhe

Iedere zaterdagochtend wordt er dan een biodanza workshop door Marike Pruim in Wijhe gegeven. De weekgroep is bedoeld voor mensen die al enigszins bekend zijn met biodanza. Maar wil je kennismaken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Mocht je enthousiast zijn en mee willen dansen, dan kun je opgeven door te mailen naar creaheart.nl@gmail.com of door te bellen naar 06 – 27 427 694.

De weekgroep Wijhe start om 10.00 uur en de workshop duurt tot 12.00 uur. De deur is vanaf 9.45 uur geopend. Na afloop bestaat er de mogelijkheid om thee en koffie te drinken. Hiervoor wordt door ’t Langhuus een geringe vergoeding gevraagd (dat hoort bij de huurvoorwaarden). Dit bedraagt € 1,10 voor een kopje thee of koffie. Etenswaren mag je gewoon meenemen en daar hoeft niet voor betaald te worden.

LOCATIE WEEKGROEP WIJHE

We dansen in de grote zaal van het gebouw ’t Langhuus in Wijhe. Het is een zaal met een prettige sfeer en de zaal heeft een oppervlakte van 165 m2.

Danszaal 't Langhuus

Daarnaast beschikt het gebouw over een afzonderlijke ruimte waar koffie en thee gedronken kan worden.

Bar 't Langhuus

BEREIKBAARHEID

Het gebouw ’t Langhuus is goed per auto te bereiken. Het ligt aan de winkelstraat (Langstraat) waar beperkt kort geparkeerd mag worden. Op loopafstand is er voldoende parkeerruimte. Zie de bijgevoegde kaart voor de parkeerplaatsen.

Weekgroep biodanza Wijhe

Via de trein is Wijhe ook goed bereikbaar. Het station is op een loopafstand van 5 min. De bus, lijn 161, stopt op 200 meter van het ’t Langhuus.

Locatie: ’t Langhuus, Langstraat 29, 8131 BA Wijhe.

Weekgroep Wijhe

TARIEVEN

  • €10,00 introductie (kennismaken met biodanza)
  • €17,50 losse les
  • €140,00 10-lessenkaart (half jaar geldig, in alle weekgroepen te gebruiken)
  • Jaarabonnement (zie hieronder en het abonnement is onbeperkt geldig in alle weekgroepen)

JAARABONNEMENT WEEKGROEP WIJHE

Wij bieden naast de losse les en de 10-lessenkaart ook de mogelijkheid voor een jaarabonnement. Dit is nog voordeliger omdat we jaarlijks minstens 40 lessen draaien.

Je betaalt voor een jaarabonnement € 450,00.

Het abonnement kan op elk moment ingaan.

Je maakt het bedrag over op bankrekeningnummer NL09 RABO 0135 4868 74 ten name van M.H. Pruim te Raalte onder vermelding van: ‘jaarabonnement biodanza Wijhe’ en je naam.

Weekgroep Wijhe