Weekgroep Wijhe

WEKELIJKSE BIODANZAGROEP WIJHE

Het plan is om in het najaar 2021 te starten met een weekgroep in Wijhe. Of dit haalbaar is – gegeven de coronacrisis – zullen we nog moeten afwachten. Misschien dienen we noodgedwongen op een later moment beginnen.

Iedere zaterdagochtend wordt er dan een biodanza workshop door Marike Pruim in Wijhe gegeven. Mocht je enthousiast zijn en willen kennis maken met biodanza, dan kun je opgeven door te mailen naar creaheart.nl@gmail.com of door te bellen naar 06 – 27 427 694.

De weekgroep Wijhe start om 10.00 uur en de workshop duurt tot 11.30 uur. Na afloop bestaat er de mogelijkheid om thee en koffie te drinken.

LOCATIE WEEKGROEP

We dansen in de grote zaal van het gebouw ’t Langhuus in Wijhe. Het is een zaal met een prettige sfeer en de zaal heeft een oppervlakte van 165 m2. Daarnaast beschikt het gebouw over een afzonderlijke ruimte waar we koffie en thee kunnen drinken.

Weekgroep Wijhe

BEREIKBAARHEID

Het gebouw ’t Langhuus is goed per auto te bereiken. Het ligt aan de winkelstraat (Langstraat) waar beperkt kort geparkeerd mag worden. Op loopafstand is er voldoende parkeerruimte. Zie de bijgevoegde kaart voor de parkeerplaatsen.

Weekgroep biodanza Wijhe

Via de trein is Wijhe ook goed bereikbaar. Het station is op een loopafstand van 5 min. De bus, lijn 161, stopt op 200 meter van het ’t Langhuus.

Locatie: ’t Langhuus, Langstraat 29, 8131 BA Wijhe.

Weekgroep Wijhe

TARIEVEN

  • €10,00 introductie (kennismaken met biodanza)
  • €17,50 losse les
  • €140,00 10-lessenkaart (half jaar geldig)
  • Jaarabonnement (zie onder)

JAARABONNEMENT

Wij bieden naast de losse les en de 10-lessenkaart ook de mogelijkheid voor een jaarabonnement. Dit is nog voordeliger omdat we jaarlijks minstens 40 lessen draaien.

Je betaalt voor een jaarabonnement € 450,00.

Het abonnement kan op elk moment ingaan.

Je maakt het bedrag over op bankrekeningnummer NL09 RABO 0135 4868 74 ten name van M.H. Pruim te Raalte onder vermelding van: ‘jaarabonnement biodanza Wijhe’ en je naam.

Weekgroep Wijhe