Weekgroep Deventer

WEKELIJKSE BIODANZAGROEP DEVENTER

Iedere maandagmiddag danst weekgroep biodanza Deventer in het gebouw van de wijk- en speeltuinvereniging De Zwolsewijk (Albert Cuypstraat 11) in Deventer. Er wordt dan een biodanza workshop door Marike Pruim verzorgd. De weekgroep is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te bewegen op muziek en elkaar te ontmoeten in de dans. Mocht je enthousiast zijn en mee willen dansen, dan kun je je opgeven door te mailen naar creaheart.nl@gmail.com of door te bellen naar 06 – 27 427 694.

Weekgroep Deventer

We starten om 14.00 uur en de workshop duurt tot 16.00 uur. De thee en koffie staat vanaf 13.45 uur klaar.

LOCATIE WEEKGROEP DEVENTER

We dansen in de prachtige zaal van het gebouw de wijk- en speeltuinvereniging ‘De Zwolsewijk’ aan de Albert Cuypstraat 11 in Deventer.

Danszaal De Zwolsewijk

Het is een sfeervolle zaal. Vlakbij het gebouw kun je gratis je auto parkeren. De fiets kun je bij het gebouw neerzetten.

Wanneer je op de onderstaande afbeelding klikt dan krijg je een rondleiding door het gebouw.

De Zwolsewijk

Locatie: Wijk- en Speeltuinvereniging De Zwolsewijk, Albert Cuypstraat 11, 7412 TN Deventer.

De Zwolsewijk

ROUTE

Door op onderstaande plattegrond te klikken is te zien waar het gebouw ‘De Zwolsewijk’ in Deventer ligt. Op loopafstand zijn er diverse bushaltes aanwezig.

Route Zwolsewijk

DANSADVIES

  • Draag kleding waar je je prettig in voelt en waar je makkelijk in kan bewegen.
  • We dansen op blote voeten of op lichte schoentjes met zachte zool.
  • Neem zelf een flesje water mee om tussendoor te kunnen drinken.
  • Als je het snel koud hebt, neem dan iets warms mee om aan te trekken.

Biodanza is non-verbaal. De docent is de enige die praat tijdens de workshop. Door niet te praten kun je meer in je gevoel komen.

De workshop heeft een bepaalde opbouw: we beginnen vitaal en komen daarna meer in rust. Iedere oefening helpt je naar de volgende toe. Belangrijk is om je eigen grenzen in de gaten te houden en die van een ander te respecteren.

Wanneer je voor het eerst kennis maakt met biodanza, is het fijn om een paar workshops mee te maken. Je kunt ervaren wat biodanza is en wat het voor je doet.

Weekgroep Deventer

TARIEVEN WEEKGROEP DEVENTER

  • €12,00 introductie (kennismaken met biodanza)
  • €30,00 3x kennismaken met biodanza (6 weken geldig)
  • €18,00 losse les
  • €130,00 10-lessenkaart (12 weken geldig)
  • €150,00 10-lessenkaart (half jaar geldig)
  • Jaarabonnement

Biodanza Deventer

JAARABONNEMENT WEEKGROEP BIODANZA DEVENTER

Wij bieden naast de losse les en de 10-lessenkaart ook de mogelijkheid voor een jaarabonnement. Dit is nog voordeliger omdat we jaarlijks minstens 40 lessen draaien.

Je betaalt voor een jaarabonnement € 450,00.

Het abonnement kan op elk moment ingaan.

Je maakt het bedrag over op bankrekeningnummer NL09 RABO 0135 4868 74 ten name van M.H. Pruim te Raalte onder vermelding van: ‘jaarabonnement biodanza Deventer’ en je naam.

Weekgroep biodanza Deventer

RECHTOP

Wij zijn aangesloten bij Rechtop! Rolando Toro wilde de hele wereld laten dansen en daar werken we graag aan mee! Via Rechtop kunnen mensen met een kleine portemonnee tegen sterk gereduceerd tarief bij ons dansen. Zie de voorwaarden hier.

Hoe werkt het?
Rechtop betaald € 150 (je krijgt van hen een coupon), wij betalen € 150 en jij betaalt € 150 voor een jaarabonnement biodanza. Je danst dan voor maar € 12,50 per maand!

Rechtop

Biodanza beweegt je