Omgaan met grenzen

PROGRAMMA ‘OMGAAN MET GRENZEN’

In het najaar van 2023 organiseren wij het biodanza-programma ‘Omgaan met grenzen’. Vaak is het lastig om je eigen grenzen te stellen. Om je eigen grenzen te voelen en te bewaken. Je eigen grenzen liefdevol in woorden uit te drukken zonder daarin jezelf en de ander af te wijzen. Vaak is het een hele weg om authentiek te durven leven. Om ‘ja’ te zeggen tegen het leven en te bewegen vanuit je eigen kracht. Maar ook om vanuit zelfvertrouwen je grenzen te durven te verleggen. Kortom: het biodanza-programma kent diverse invalshoeken en daagt je heerlijk uit om stappen in je leven te zetten!

Het biodanza-programma bestaat uit acht ochtend biodanza workshops die in Wijhe worden gegeven. We dansen van 10-12 uur en de deur is open vanaf 9.45 uur.

Data dinsdagochtenden:
5 september, 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november, 12 december 2023.

Omgaan met grenzen

AANMELDEN BIODANZA-PROGRAMMA “OMGAAN MET GRENZEN”

Je dient je vóór 1 september 2023 aan te melden! Het programma gaat door bij minimaal 15 deelnemers.

De kosten voor het totale programma bedragen € 125. Je meldt je aan via de mail én door het bedrag over te maken op: NL09 RABO 0135 4868 74 t.n.v. M.H. Pruim onder vermelding van: “Biodanza-programma Omgaan met grenzen” en je naam. Je aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling.

Bij annulering van het biodanza-programma zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Omgaan met grenzen

REDUCTIEREGELING

Tip voor mensen met een uitkering of een laag inkomen. Zij kunnen gebruiken maken van de reductieregeling van de gemeente Olst-Wijhe. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente: https://www.olst-wijhe.nl/reductieregeling.

Omgaan met grenzen

DANSADVIES

  • Draag kleding waar je je prettig in voelt en waar je makkelijk in kan bewegen.
  • We dansen op blote voeten of op lichte schoentjes met zachte zool.
  • Neem zelf een flesje water mee om tussendoor te kunnen drinken.
  • Als je het snel koud hebt, neem dan iets warms mee om aan te trekken.

Biodanza is non-verbaal. De docent is de enige die praat tijdens de workshop. Door niet te praten kun je meer in je gevoel komen.

De workshop heeft een bepaalde opbouw: we beginnen vitaal en komen daarna meer in rust. Iedere oefening helpt je naar de volgende toe. Belangrijk is om je eigen grenzen in de gaten te houden en die van een ander te respecteren.

VRAGEN

Heb je nog vragen? Mail naar creaheart.nl@gmail.com of bel naar 06 – 27 427 694.

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijks leven verrijken.

Biodanza is bewegen op muziek, elkaar ontmoeten en plezier maken. Je danst liefdevol vanuit je gevoel waardoor je leven meer gaat stromen. Het is een mooie manier om in verbinding te komen met jezelf en de ander en met het leven.

Omgaan met grenzen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Stichting ’t Langhuus, Langstraat 29, 8131 BA Wijhe

Data dinsdagochtenden: 5 september, 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november, 12 december 2023.

Tijd: 10.00 – 12.00 uur (de deur is open vanaf 9.45 uur).

Biodanza beweegt je