Liefdevol Loslaten

PROGRAMMA ‘LIEFDEVOL LOSLATEN’

CreaHeart verzorgt het programma ‘Liefdevol Loslaten’ in het najaar 2020. Dit programma bestaat uit acht biodanza workshops. Deze workshops worden in Raalte gehouden. De kosten voor het totale pakket bedragen € 100,00. Je kunt je opgeven via creaheart.nl@gmail.com of bellen naar 06 – 27 427 694.

Liefdevol Loslaten

We dansen binnen het programma ‘Liefdevol Loslaten’ de weg naar jezelf. We beginnen te dansen met het oude vertrouwde en van daaruit bewegen we naar onze verlangens. We ontdekken waarom we vasthouden aan dit oude vertrouwde, ook als dit onze groei belemmert. We omarmen liefdevol de weerstand die ons weerhoudt om dat vertrouwde los te laten. Hierna proberen we los te laten wat niet meer bij ons past. We vervolgen dit met het dansen van het vertrouwen dat we hebben in deze nieuw ingeslagen weg. Ook hebben we onszelf lief om wie wij zijn. We sluiten af met het dansen van dankbaarheid voor onze levensweg.

Biodanza is bewegen op muziek en plezier maken. Je danst liefdevol vanuit je gevoel waardoor je leven meer gaat stromen. Het is een mooie manier om in verbinding te komen met jezelf, met de ander en met de groep.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Plaats: Volgt nog.

Data: Zaterdag 5 september, 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november en 12 december 2020.

Tijd: 10.00 – 12.00 uur (de deur is open vanaf 9.30 uur).