Liefdevol Loslaten

PROGRAMMA ‘LIEFDEVOL LOSLATEN’

CreaHeart verzorgt het programma ‘Liefdevol Loslaten’. Dit programma bestaat uit acht biodanza workshops. Deze workshops worden in Raalte gehouden. 

Liefdevol Loslaten

PROGRAMMA

We dansen binnen het programma ‘Liefdevol Loslaten’ de weg naar jezelf. We beginnen te dansen met het oude vertrouwde en van daaruit bewegen we naar onze verlangens. We ontdekken waarom we vasthouden aan dit oude vertrouwde, ook als dit onze groei belemmert. We omarmen liefdevol de weerstand die ons weerhoudt om dat vertrouwde los te laten. Hierna proberen we los te laten wat niet meer bij ons past. We vervolgen dit met het dansen van het vertrouwen dat we hebben in deze nieuw ingeslagen weg. Ook hebben we onszelf lief om wie wij zijn. We sluiten af met het dansen van dankbaarheid voor onze levensweg.

BIODANZA

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijks leven verrijken.

Biodanza is bewegen op muziek en plezier maken. Je danst liefdevol vanuit je gevoel waardoor je leven meer gaat stromen. Het is een mooie manier om in verbinding te komen met jezelf, met de ander en met de groep.

TARIEF

De kosten voor het totale programma bedragen €120,00. Je kunt je opgeven door te mailen naar creaheart.nl@gmail.com of door te bellen naar 06 – 27 427 694.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Plaats: Volgt nog.

Data: Volgt nog.

Tijd: 10.00 – 12.00 uur (de deur is open vanaf 9.30 uur).