in Liefde bewegen

PROGRAMMA ‘IN LIEFDE BEWEGEN’

In de tweede helft van 2024 organiseren wij het bijzondere biodanza-programma ‘in Liefde bewegen’. Binnen dit programma dansen we met veranderingen in je leven en hoe je in liefde hierin kunt bewegen. De kluwen van emoties, de kracht van kwetsbaarheid en het durven vragen van hulp aan een ander.

In Liefde Bewegen

Ieder mens wordt in het leven geconfronteerd met veranderingen. Dit kunnen mooie gebeurtenissen zijn, zoals een huwelijk, een verhuizing of het krijgen van kinderen. Maar er zijn ook moeilijke gebeurtenissen die je leven aardig op de kop kunnen zetten: het overlijden van een dierbare, verlies van je gezondheid of een relatiebreuk.

In Liefde Bewegen

De kunst is om in deze periode goed voor jezelf te blijven zorgen. Opnieuw je balans weten te vinden in je leven en de dankbaarheid te voelen om in liefde verder te gaan. Hiermee gaan we dansen.

Het programma bestaat uit acht ochtend-workshops die in Wijhe worden gegeven. We dansen van 10-12 uur en de deur is open vanaf 9.45 uur.

AANMELDEN BIODANZA-PROGRAMMA “IN LIEFDE BEWEGEN”

Je dient je vóór 9 september 2024 aan te melden! Het programma gaat door bij minimaal 15 deelnemers.

De kosten voor het totale programma bedragen € 130. Je meldt je aan via de mail én door het bedrag over te maken op: NL09 RABO 0135 4868 74 t.n.v. M.H. Pruim onder vermelding van: “Biodanza-programma In Liefde Bewegen” en je naam. Je aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling.

In Liefde Bewegen

Bij annulering van het biodanza-programma zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

REDUCTIEREGELING

Tip voor mensen met een uitkering of een laag inkomen. Zij kunnen gebruik maken van de reductieregeling van de gemeente Olst-Wijhe. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente: https://www.olst-wijhe.nl/reductieregeling.

in Liefde loslaten

DANSADVIES

  • Draag kleding waar je je prettig in voelt en waar je makkelijk in kan bewegen.
  • We dansen op blote voeten of op licht schoentjes met zachte zool.
  • Neem zelf een flesje water mee om tussendoor te kunnen drinken.
  • Als je het snel koud hebt, neem dan iets warms mee om aan te trekken.

Biodanza is non-verbaal. De docent is de enige die praat tijdens de workshop. Door niet te praten kun je meer in je gevoel komen.

De workshop heeft een bepaalde opbouw: we beginnen vitaal en komen daarna meer in rust. Iedere oefening helpt je naar de volgende toe. Belangrijk is om je eigen grenzen in de gaten te houden en die van een ander te respecteren.

VRAGEN

Heb je nog vragen? Mail naar creaheart.nl@gmail.com of bel naar 06-27 427 694.

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijks leven verrijken.

Biodanza is bewegen op muziek, elkaar ontmoeten en plezier maken. Je danst liefdevol vanuit je gevoel waardoor je leven meer gaat stromen. Het is een mooie manier om in verbinding te komen met jezelf en de ander en met het leven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Stichting ’t Langhuus, Langstraat 29, 8131 BA Wijhe.

Data dinsdagochtenden: 10 september, 24 september, 15 oktober, 22 oktober, 29 oktober, 19 november, 3 december en 17 december 2024.

Tijd: 10.00-12.00 uur (de deur is open vanaf 9.45 uur).

Biodanza beweegt je!