Feest van het Licht

FEEST VAN HET LICHT

Op tweede Kerstdag, dinsdag 26 december 2023, organiseren wij een feestelijke Kerstdansdag in het gebouw ‘De Bazuin’ (Jupiterstraat 8a) in Zwolle. De dag begint om 11.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. De deur is open vanaf 10.30 uur.

Feest van het Licht

Het thema van de Kerstdansdag is ‘Feest van het Licht’ en er worden die dag twee workshops gegeven.  Na de eerste workshop organiseren we samen een feestelijk kerstdiner!

FEESTELIJK KERSTDINER

Het is de bedoeling dat iedereen iets lekkers meeneemt zoals een lekkere salade, of soep of lekker fruit of een heerlijke taart (dessert) en iets te drinken om met elkaar te delen. Ook is het handig om een eigen bord, bestek, beker en een plastic zak mee te nemen waar je na afloop de afwas weer in mee kunt nemen.

Feest van het Licht

AANMELDEN  KERSTDANSDAG ‘FEEST VAN HET LICHT’

De dansdag kost € 60,00. Je meldt je aan via creaheart.nl@gmail.com en door het bedrag over te maken op NL 09 RABO 0135 4868 74 t.n.v. M.H. Pruim onder vermelding van Kerstdansdag ‘Feest van het Licht‘ en je naam. Je aanmelding is definitief na ontvangst van betaling.

Bij annulering van de dansdag zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 Feest van het Licht

VRAGEN

Heb je nog vragen? Mail naar creaheart.nl@gmail.com of bel naar 06 – 27 427 694.

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijks leven verrijken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Gebouw ‘De Bazuin‘, Jupiterstraat 8a, 8022 RK Zwolle.

Datum: Dinsdag 26 december 2023 (Tweede Kerstdag).

Tijd: 11.00-17.00 uur (de deur is open vanaf 10.30 uur).

Logo Biodanza beweegt je