de Stem van je Hart

VERDIEPINGSDAG ‘DE STEM VAN JE HART’

Op maandag 20 mei 2024 (tweede Pinksterdag) organiseren wij een bijzondere verdiepingsdag met het thema ‘de Stem van je Hart’. De dag begint om 11.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. De deur is open vanaf 10.30 uur.

Er worden die dag twee workshops aangeboden. In de eerste workshop mag jij je stem ontdekken en laten horen. In de tweede workshop maak je op liefdevolle wijze verbinding met de stem van jouw hart. Wat wil deze stem jou vertellen? Vaak zijn er nog zoveel levensvragen waar je graag antwoord op zou willen krijgen. Op die dag verbinden we ons ook liefdevol met anderen die net als jij de stem van hun hart tot uitdrukking brengen in de dans.

Je neemt je eigen lunchpakket mee en wij zorgen voor thee, koffie, met wat lekkers erbij.

AANMELDEN VERDIEPINGSDAG DE STEM VAN JE HART

De verdiepingsdag kost € 60. Je meldt je aan via de mail en door het bedrag over te maken op; NL09 RABO 0135 4868 74 t.n.v. M.H. Pruim onder vermelding van: ‘verdiepingsdag de stem van je hart‘ en je naam. Je aanmelding is definitief na ontvangst van betaling.

Bij annulering van de verdiepingsdag zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

VRAGEN

Heb je nog vragen? Mail naar creaheart.nl@gmail.com of bel naar 06 – 27 427 694.

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijks leven verrijken.

Biodanza is bewegen op muziek, elkaar ontmoeten en plezier maken. Je danst liefdevol vanuit je gevoel waardoor het in jouw leven meer gaat stromen. Het is een mooie manier om in verbinding te komen met jezelf en de ander en met het leven. Biodanza maakt de energie van liefde weer in de mensen wakker.

de Stem van je Hart

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Gebouw ‘De Bazuin’, Jupiterstraat 8a, 8022 RK Zwolle.

Datum: Maandag 20 mei (tweede Pinksterdag).

Tijd: 11.00-17.00 uur (de deur is open vanaf 10.30 uur).

Biodanza beweegt je