de Stem van je Hart

VERDIEPINGSDAG ‘DE STEM VAN JE HART’

Op maandag 1 april 2024 (tweede Paasdag) organiseren wij een bijzondere verdiepingsdag met het thema ‘de Stem van je Hart’. De dag begint om 11.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. De deur is open vanaf 10.30 uur.

Je maakt op deze verdiepingsdag liefdevol verbinding met de stem van jouw hart. In de eerste workshop mag jij je stem ontdekken en laten horen. In de tweede workshop maak je op liefdevolle wijze verbinding met de stem van jouw hart. Wat wil deze stem jou vertellen? Vaak zijn er nog zoveel levensvragen waar je graag antwoord op zou willen krijgen. Op die dag verbinden we ons ook liefdevol met anderen die de stem van hun hart tot uitdrukking in de dans brengen en zich met het grotere geheel afstemmen.

de Stem van mijn Hart

Er worden die dag twee workshops aangeboden.  Je neemt je eigen lunchpakket mee en wij zorgen voor thee, koffie, met wat lekkers erbij.

AANMELDEN VERDIEPINGSDAG DE STEM VAN JE HART

De verdiepingsdag kost € 60. Het is slechts € 50 bij aanmelding en betaling vóór 15 maart 2024. Je meldt je aan via de mail en door het bedrag over te maken op; NL09 RABO 0135 4868 74 t.n.v. M.H. Pruim onder vermelding van: ‘verdiepingsdag de stem van je hart‘ en je naam. Je aanmelding is definitief na ontvangst van betaling.

Bij annulering van de verdiepingsdag zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

de Stem van mijn Hart

VRAGEN

Heb je nog vragen? Mail naar creaheart.nl@gmail.com of bel naar 06 – 27 427 694.

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijks leven verrijken.

de Stem van mijn Hart

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Volgt nog.

Datum: maandag 1 april (tweede Paasdag).

Tijd: 11.00-17.00 uur (de deur is open vanaf 10.30 uur).

Biodanza beweegt je