WANDELCOACHING

CREAHEART WANDELCOACHING

Wandelcoaching ofwel wandelend gecoacht worden betekent dat we al wandelend in de buitenlucht samen in gesprek gaan. Er is tijd, ruimte en volledige aandacht voor jouw verhaal. Al wandelend onderzoeken we je hulpvraag en bespreken we mogelijke oplossingsrichtingen. De natuur biedt rust, ruimte, inspiratie en energie. In de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Wandelend in de natuur kom je los van thuis, of van kantoor en collega´s. Door te wandelen ga je eerder uit je hoofd en uit de cirkeltjes waar je in kunt ronddraaien. Je bent meer in contact met je lichaam. De ervaring leert dat je beter in staat bent de juiste oplossingen voor jezelf te vinden wanneer je in beweging bent. Je (her)ontdekt je talent, krijgt zicht op je kwaliteiten, maar ook je valkuilen. Aan het eind heb je meer inzicht gekregen zodat jouw leven de kwaliteit kan krijgen die het verdient.

Wandelcoaching

Een wandeling duurt een uur tot anderhalf uur. Na 4 tot 6 wandelingen ben je prima in staat om zelf verder je weg te gaan op de door jou ingezette koers. Het wandelgebied voor individuele coaching is in de natuurlijke omgeving van Salland.

LOSSE COACHWANDELING

Soms is het prettig om even te kunnen sparren. Niet altijd is er een specifieke vraag maar misschien wel de behoefte aan een klankbord, om dingen op een rij te zetten, te reflecteren en te zien waar je nu staat. Het is fijn om over je vragen te kunnen praten met een buitenstaander, met iemand die er helemaal voor je is. Ik kan in een wandeling van 1,5 uur met je mee kijken, meedenken en zoeken naar antwoorden.

Als jou dit aanspreekt, dan kan CreaHeart mogelijk iets voor jou betekenen.

CONTACT

Je kunt het contactformulier gebruiken om contact met CreaHeart te zoeken. Je kunt natuurlijk ook bellen naar 06 – 27 427 694 of een e-mail sturen naar: creaheart.nl@gmail.com.