the Circle of Life

PROGRAMMA ‘THE CIRCLE OF LIFE’

In de eerste helft van 2024 organiseren wij het biodanza-programma ’the Circle of Life’. We dansen binnen dit programma de tien fasen van het leven. We beginnen bij de geboorte en bewegen van daaruit naar de kindertijd, pubertijd tot aan het afscheid nemen van het aardse leven en dat we onderdeel zijn van het grotere geheel.

the Circle of Life

Het programma bestaat uit tien ochtend biodanza workshops die in Wijhe worden gegeven. We dansen van 10-12 uur en de deur is open vanaf 9.45 uur.

AANMELDEN BIODANZA-PROGRAMMA “THE CIRCLE OF LIFE”

De kosten voor het programma bedragen € 160. Je meldt je aan via de mail én door het bedrag over te maken op NL RABO 0135 4868 74 t.n.v. M.H. Pruim onder vermelding van: “Biodanza-programma the Circle of Life” en je naam. Je aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling.

Bij annulering van het biodanza-programma zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Life is a dance!

DANSADVIES

  • Draag kleding waar je je prettig in voelt en waar je makkelijk in kan bewegen.
  • We dansen op blote voeten of op lichte schoentjes met zachte zool.
  • Neem zelf een flesje water mee om tussendoor te kunnen drinken.
  • Als je het snel koud hebt, neem dan iets warms mee om aan te trekken.

Biodanza is non-verbaal. De docent is de enige die praat tijdens de workshop. Door niet te praten kun je meer in je gevoel komen.

De workshop heeft een bepaalde opbouw: we beginnen vitaal en komen daarna meer in rust. Iedere oefening helpt je naar de volgende toe. Belangrijk is om je eigen grenzen in de gaten te houden en die van een ander te respecteren.

Dans van het leven

VRAGEN

Heb je nog vragen? Mail naar creaheart.nl@gmail.com of bel naar 06 – 27 427 694.

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijks leven verrijken.

Biodanza is bewegen op muziek en plezier maken. Je danst liefdevol vanuit je gevoel waardoor je leven meer gaat stromen. Het is een mooie manier om in verbinding te komen met jezelf, met de ander en met de groep.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Stichting ’t Langhuus, Langstraat 29, 8131 BA Wijhe (onder voorbehoud).

Data dinsdagochtenden: 9 januari, 23 januari, 6 februari, 20 februari, 5 maart, 19 maart, 2 april, 16 april, 30 april en 14 mei 2024 (onder voorbehoud).

Tijd: 10.00 – 12.00 uur (de deur is open vanaf 9.45 uur).

Biodanza beweegt je!