ORGANISATIES

VITALE ORGANISATIES

Een gezonde en vitale organisatie is erg belangrijk. Het is cruciaal om de mensen binnen een organisatie fit, energiek en gezond te houden. Essentieel daarbij is een goede sfeer waarbinnen iedereen zich veilig en gewaardeerd voelt. Biodanza is een buitengewoon krachtig middel om dit te bereiken.

Organisaties

ROL VAN BIODANZA IN ORGANISATIES

Biodanza is een systeem dat gezondheid, integratie, creativiteit en persoonlijke groei bevordert. Het heeft onder andere een weldadige invloed op afstemming, communicatie, elkaar meer begrijpen en accepteren, op beter samenwerken, empathie te voelen. Allemaal prachtige kwaliteiten die op de werkvloer essentieel zijn.

MAATWERK

Workshops voor organisaties zijn vrijwel altijd maatwerk. Ze zijn niet alleen gericht op vitaliteit, solidariteit en afstemming, maar er is ook ruimte voor zachtheid en kwetsbaarheid. Er zijn speciale workshops voor (grote) groepen binnen organisaties.

De thema’s zijn vooraf bepaald met de organisatie en kunnen bijvoorbeeld gaan over ‘onderlinge afstemming’, ‘leiderschap’, ‘samenwerking’, ‘balans en gezondheid’, ‘druk’ of ‘conflicten en communicatie’.

ORIËNTEREND GESPREK

Voorafgaand is een oriënterend en vrijblijvend gesprek met uw organisatie mogelijk. Tijdens dit gesprek worden doel en thema geformuleerd. Hierna wordt een programma op maat gemaakt. Samenwerking met interne of externe coaches is mogelijk.

CONTACT

Wil je organisatie een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Stuur een mail naar creaheart.nl@gmail.com met je gegevens en/of wensen. Of je belt naar telefoonnummer 06 – 27 427 694.

Logo Biodanza beweegt je