Leven vanuit innerlijke kracht

PROGRAMMA ‘LEVEN VANUIT INNERLIJKE KRACHT’

CreaHeart verzorgt het programma ‘Leven vanuit innerlijke kracht’. Dit programma bestaat uit tien biodanza workshops. Deze workshops worden in Raalte gehouden.

Leven vanuit innerlijke kracht

PROGRAMMA

Je danst binnen het biodanza-programma ‘Leven vanuit innerlijke kracht’ je eigen innerlijk proces om in je eigen kracht te komen. Je breekt los uit je oude vertrouwde schil en van daaruit vind je meer je eigen weg.

We beginnen het programma met het dansen van dit oude vertrouwde wat op dat moment je veiligheid biedt. Van daaruit ervaren we hoe de omgeving de weg voor jou bepaalt en worden we ons hiervan meer bewust. Op een gegeven moment ontstaat er verzet dat je niet langer meer wilt. Je slaat letterlijk van je af. Maar ondanks dat alles is er ook compassie voor het oude systeem wat zo lang zo goed voor jou heeft gezorgd.

Maar wat wil je dan? Wat zijn je diepere verlangens? Dit alles gaan we voelen en ervaren in je eigen dans. Er ontstaat beweging en de wens dat je heel voorzichtig jouw verlangens en dromen in de wereld wilt neerzetten. Hiervoor heb je echter moed nodig en zal je je eigen angst onder ogen dienen te zien. Je zet je eerste stappen op deze nieuwe ingeslagen weg waarbij je ook compassie voor jezelf voelt.

Ook kun je meer in liefde de ander zien en elkaar ontmoeten op een dieper zielsniveau. De wereld zie je met meer compassie en vanuit je eigen kracht bewandel je steeds meer je eigen weg. Deze ontvouwt zich en laat zich steeds meer zien. Ter afronding dans je jouw leven ten volle waarbij je volledig in jouw eigen kracht staat!

BIODANZA

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijks leven verrijken.

Biodanza is bewegen op muziek en plezier maken. Je danst liefdevol vanuit je gevoel waardoor je leven meer gaat stromen. Het is een mooie manier om in verbinding te komen met jezelf, met de ander en met de groep.

TARIEF

De kosten voor het programma bedragen € 150,00. Je kunt je opgeven door te mailen naar creaheart.nl@gmail.com of door te bellen naar 06 – 27 427 694.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Plaats: Volgt nog.

Data: Volgt nog.

Tijd: 10.00 – 12.00 uur (de deur is open vanaf 9.30 uur).