KUNSTZINNIG DYNAMISCHE COACHING

CREAHEART KUNSTZINNIG DYNAMISCHE COACHING

Kunstzinnig Dynamische Coaching is een methode van coachen waarbij je creatief en kunstzinnig werkt aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Met behulp van creatieve activiteiten zoals tekenen, schilderen en boetseren gaan we samen ontdekken wie jij werkelijk bent en wat je diep van binnen echt wilt. Coachen met kunstzinnig werken brengt je dichter bij jezelf. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen en je komt tot nieuwe ontdekkingen en inzichten.

“Het grootste kunstwerk
ben jij als mens
een kunstwerk dat je zelf maakt
en in wezen al oorspronkelijk bent
het is er voor jou
geef jezelf de ruimte
om er echt van te genieten”

Roeland Frank Hoefsloot

Je hoeft echt geen ervaring met tekenen en schilderen te hebben. Het gaat bij Kunstzinnig Dynamische Coachen namelijk niet om het resultaat maar om het proces tijdens het creëren. We maken verbinding met het hoofd en het hart via de handen. Jouw creatie weerspiegelt jouw emoties en wat er (onbewust) in jou leeft.

Kunstzinnig Dynamisch CoachingGemaakt tijdens het eerste jaar van De kleine Tiki in Assen (2020)

Wil jij:

  • Minder stress?
  • Meer (zelf)vertrouwen?
  • Weten wat jouw talenten zijn?
  • Meer genieten van je leven?
  • Goed om kunnen gaan met angst, verdriet of boosheid?
  • ‘Nee’ durven zeggen?
  • Leren leven vanuit je hart?
  • Meer rust en ruimte in je hoofd?

Kunstzinnig Dynamische Coaching kan jou helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Als coach van CreaHeart verbind ik hart en hoofd. Ik help jou de weg te vinden naar jouw hart en inzicht te krijgen in jezelf. Je leert jezelf beter kennen, je krijgt meer zelfvertrouwen en je zit lekkerder in je vel. Kunstzinnig Dynamische Coaching is een bijzondere ervaring die je leven zal verrijken.

Als jou dit aanspreekt, dan kan CreaHeart mogelijk iets voor je betekenen.

CONTACT

Je kunt het contactformulier gebruiken om contact met CreaHeart te zoeken. Je kunt natuurlijk ook bellen naar 06 – 27 427 694 of een e-mail sturen naar: creaheart.nl@gmail.com.