De weg naar het licht

JAARGROEP ‘DE WEG NAAR HET LICHT’

CreaHeart organiseert een biodanza jaargroep op acht zondagen in 2022-2023. Het thema is ‘de weg naar het licht’ waarbij we stap voor stap met elkaar op weg gaan. We beginnen om 11.00 uur ’s ochtends en we eindigen om 17.00 uur. Er worden telkens twee workshops gegeven. Je neemt je eigen lunchpakket mee en wij zorgen voor thee, koffie met wat lekkers erbij.

De weg naar het licht

PROGRAMMA

We dansen binnen de jaargroep ‘de weg naar het licht’ vanuit ons hart. Ten eerste bewegen we vanuit het denken naar onze emoties en gevoelens. Vervolgens ervaar je in de dans jouw blijheid, jouw boosheid, jouw verdriet en jouw angst. Ook ervaar je jouw overtuigingen en patronen in de dans. Hierdoor kom je bewuster in het leven te staan. Eveneens omarm je liefdevol je eigen lichaam in de dans. Al met al ontstaat er meer waardering voor jezelf en zie je wie je werkelijk bent.

Vanuit dit nieuwe perspectief ga jij liefdevol de ander zien. Daardoor ga je de ander op een dieper zielsniveau in de dans ontmoeten en liefdevol omarmen. Gevolgd door het dansen van jouw weg naar het licht met je eigen verlangens en de daarbij behorende angst om die weg in te slaan. De daarbij behorende angst treed je met open vizier tegemoet. Vanuit deze kracht maak jij jouw keuzes, bewaak jij jouw grenzen en dans je jouw weg. Tot slot dans je ten volle het leven en de dankbaarheid die daarbij hoort.

BIODANZA

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Zodat deze persoonlijke groei je dagelijks leven gaat verrijken.

TARIEF JAARGROEP

De jaargroep kost €425,00. Als je je vóór 15 mei 2022 aanmeldt, dan betaal je slechts  €395,00. Je kunt je opgeven door te mailen naar creaheart.nl@gmail.com of door te bellen naar 06 – 27 427 694.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Plaats: Volgt nog (Raalte of Zwolle).

Data: Volgt nog.

Tijd: 11.00 – 17.00 uur ( de deur is open vanaf 10.30 uur).

Logo Biodanza beweegt je