COACHING

CREAHEART COACHING SALLAND

Welkom bij CreaHeart Coaching Salland! Een praktijk in Salland voor:

CreaHeart wil graag jou handvaten aanreiken om bij de essentie van het leven te komen zodat jouw leven de kwaliteit kan krijgen die het verdient! 

LIFE COACHING

Hierbij gaat het om de relatie met het leven zelf, met de mensen om je heen en vooral: om de relatie met jezelf. Het is immers moeilijk om écht van iemand te houden als je niet van jezelf houdt…

Coaching

KUNSTZINNIG DYNAMISCHE COACHING

Kunstzinnig Dynamische Coaching is een methode van coachen waarbij je creatief en kunstzinnig werkt aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met behulp van creatieve activiteiten zoals tekenen, schilderen en boetseren gaan we samen ontdekken wie je werkelijk bent en wat je diep van binnen echt wilt. Deze manier met kunstzinnig werken brengt je dichterbij jezelf. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen en je komt tot nieuwe ontdekkingen en inzichten.

CreaHeart Coaching

WANDELCOACHING

Wandelend gecoacht worden betekent dat we al wandelend in de buitenlucht samen in gesprek gaan. Er is tijd, ruimte en volledige aandacht voor jouw verhaal. Al wandelend onderzoeken we je hulpvraag en bespreken we mogelijke oplossingsrichtingen. Het wandelen in de natuur is krachtiger dan binnenskamers, want door ontspannen te wandelen in de natuur komen we gemakkelijker bij diepere gedachten en gevoelens.

Als jou dit aanspreekt, dan kan CreaHeart mogelijk iets voor jou betekenen.

CreaHeart Coaching

VERLIES EN ROUW

CreaHeart biedt individuele begeleiding aan om de balans in je leven te herstellen na ingrijpende veranderingen of verliezen die je hebt meegemaakt.

Verlies en rouw

CONTACT CREAHEART COACHING SALLAND

Je kunt het contactformulier gebruiken om contact met CreaHeart te zoeken.

Je kunt natuurlijk ook bellen naar 06 – 27 427 694 of een e-mail sturen naar: creaheart.nl@gmail.com.