Communiceren met Engelen

VERDIEPINGSDAG ‘COMMUNICEREN MET ENGELEN’

Op zaterdag 6 januari 2024 (Driekoningen) organiseren wij een liefdevolle verdiepingsdag met het thema ‘Communiceren met Engelen’. De dag begint om 10.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. De deur is open vanaf 9.30 uur.

Op deze verdiepingsdag maak je liefdevol verbinding met de engel die zich in jouw hart wil laten horen. Je wordt geleid door het voorgevoel van deze engel. Op basis van intuïtie roep jij de engel aan. Er wordt verbinding met de innerlijke wijsheid van deze engel gemaakt. Je innerlijke stem helpt je op weg naar de goddelijke en hemelse essentie die in jou leeft. Je schrijft een gebed voor deze engel van waaruit jij vervolgens in een (individuele) dans jouw goddelijkheid vormgeeft.

De dansen van de engelen en deze gebeden hebben een diepgaand transformerend effect op mensen omdat de engel dansen in wezen de engel wordt. Engelen zijn de uitdrukking van onze eigen goddelijkheid.

Communiceren met Engelen

Er worden die dag twee workshops aangeboden. Je neemt je eigen lunchpakket mee en wij zorgen voor thee, koffie, met wat lekkers erbij.

AANMELDEN VERDIEPINGSDAG ‘COMMUNICEREN MET ENGELEN’

De verdiepingsdag kost € 65. Je meldt je aan via de mail en door het bedrag over te maken op: NL 09 RABO 0135 4868 74 t.n.v. M.H. Pruim onder vermelding van: ‘verdiepingsdag communiceren met engelen’ en je naam. Je aanmelding is definitief na ontvangst van betaling.

Let op! Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan deze verdiepingsdag. Dus wees er op tijd bij! Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst en is definitief na betaling. Voorwaarde is dat je biodanza ervaring hebt om aan deze dansdag te kunnen deelnemen.

Bij annulering van de verdiepingsdag zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Communiceren met Engelen

VRAGEN

Heb je vragen? Mail naar creaheart.nl@gmail.com of bel naar 06 – 27 627 694.

Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijks leven verrijken.

Communiceren met Engelen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Gebouw ‘De Bazuin‘, Jupiterstraat 8a, 8022 RK Zwolle.

Datum: Zaterdag 6 januari 2024

Tijd: 10.00-17.00 uur (de deur is open vanaf 9.30 uur)

Biodanza beweegt je!